Британският крал Чарлз III се скарал с кралица Камила заради поканата

...
Британският крал Чарлз III се скарал с кралица Камила заради поканата
Коментари Харесай

Американско издание: Крал Чарлз III се е скарал с кралица Камила заради Хари

Британският крал Чарлз III се скарал с кралица Камила поради поканата на принц Хари на церемонията по коронясването. Това заяви Radar Online, базирайки се на личен източник.

Твърди се, че брачната половинка на монарха " побесняла " поради наличието на най-малкия му наследник на церемонията. Според нея измяната на Хари и Меган няма да бъде толерирано, сподели източник, непосредствен до двора. 
 
Той също по този начин твърди, че Чарлз III на собствен ред е нервиран от неуважителното отношение на Камила, която непрестанно подлагала на критика решенията му. 

В спорната мемоарна книга " Резервен ", издадена на 10 януари, принц Хари упрекна Камила, че е предоставила на таблоидите информация за него и брачната половинка му Меган Маркъл. 
 
Освен това в изявление за американската телевизия CBS ден преди стартирането на записките си той назова мащехата си " рисков изверг ". Чарлз III беше публично коронясан в Уестминстърското абатство в Лондон на 6 май. Принц Хари отлетя за церемонията, само че незабавно след нея се върна в Съединени американски щати, без да взе участие в други церемониални събития.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР